Toont alle 8 resultaten

Bamboolik pocketluiers zijn zeer kwalitatieve wasbare luiers gemaakt van zacht bamboe. Een pocketluier is een wasbare luier welke bestaat uit 2 stukken. Een waterdichte buitenkant met vastgenaaide pocket waar je de losse boosters insteekt. Wanneer je de boosters in de pocket hebt gestoken bestaat de luier uit 1 stuk. Hierdoor is hij zeer gemakkelijk aan en uit te doen. Bamboolik pocketluiers zijn verkrijgbaar in diverse printjes en hebben een klittenband sluiting.

Bij Mooregreen zijn alle wasbare luiers getest op minimale opname hoeveelheid en dit is opgenomen in een overzichtelijke absorptie tabel. Deze vind je op de informatiepagina onder het kopje ‘absorptie tabel wasbare luiers’


Bamboolik pocketluiers

De pocketluiers van Bamboolik zijn hele mooie wasbare luiers van zeer goede kwaliteit. Een pocketluier heeft een waterdichte buitenkant met een vastgenaaide pocket. Je stopt de boosters in de pocket en zo vormt het een geheel. Hierdoor is hij zeer gemakkelijk aan en uit te doen en is verschonen kinderspel. De Bamboolik pocketluiers hebben 1 bijgeleverde booster.

Omdat een pocketluier uit 1 stuk bestaat wanneer je de booster in de pocket hebt gestoken is het een simpele handeling om de herbruikbare luier aan te doen. Hij is hierdoor geliefd bij papa's, opa's en oma's en de opvang. Hij heeft een opstaand randje aan de binnenzijde waardoor ontlasting in de luier blijft.

De Bamboolik pocket past vanaf 4 tot 15 kilo, je kunt hem verstellen met de drukknopen aan de voorkant. Wanneer je alle drukknopen verkleint past hij vanaf ongeveer 4 kilo, wanneer je alle drukknopen open laat past hij tot ongeveer 15 kilo. Deze variant heeft geen fleece laag, je kindje voelt het dus wanneer hij heeft geplast.

Bamboolik

Bamboolik is een merk afkomstig uit Tsjechië. Ze richten zich op het produceren van producten die wegwerp artikelen vervangen zoals wasbare luiers en wasbare vrouwenproducten.