Een pocketluier is een zeer gemakkelijke wasbare luier die bestaat uit 2 delen. Hiermee is hij ideaal voor papa’s, opa’s en oma’s of de opvang. Of gewoon omdat je van gemak houdt.


Pocketluier

De pocketluier is een van de makkelijkste wasbare luiers van alle wasbare luier systemen. Hij bestaat uit 2 delen, een waterdichte buitenkant met pocket waar je een absorberende booster instopt. Hierdoor bestaat hij dan uit 1 deel, welke je in met hetzelfde gemak aan doet als een wegwerp luier. Doordat je het absorberende binnendeel uit de pocket kan verwijderen, droogt deze herbruikbare luier zeer snel. 

Omdat een pocketluier zo gemakkelijk aan en uit te doen is, is hij zeer geliefd bij papa's, de oppas of de opvang. Het behoeft weinig uitleg en na gebruik kan hij in zijn geheel in de was. Een  pocketluier is wel lekgevoeliger dan een tweedelig systeem, houdt hier rekening mee.

Alle wasbare luiers bij Mooregreen hebben een absorptie test doorstaan, je kunt daarmee van elke luier en booster vinden hoeveel ze minimaal absorberen. Je vindt de absorptie tabel hier.

Merken

Bij Mooregreen vindt je diverse merken pocketluiers, van Little Lamb, Thirsties en Piriuki.

Little Lamb is een grote naam in goed betaalbare wasbare luiers. Hun producten zijn van goede kwaliteit tegen een goede prijs. De wasbare pocket luier van Little Lamb is verkrijgbaar in 2 varianten; one-size of sized. Ze sluiten allebei met drukknopen.

Thirsties is een A-merk onder de wasbare luiers en valt daarmee in een hogere prijsklasse. Van Thirsties verkopen wij de natural one-size pocket luier, deze is 100& gemaakt van natuurlijke stoffen. Hij sluit met drukknopen of klittenband.

Piriuki is een prachtig merk, zij maken goed betaalbare kwalitatieve pocketluiers. Ze zijn verkrijgbaar in 2 varianten, de original wat een dag luier is, en de nacht pocket luier. Ze sluiten allebei met drukknopen.