Toont alle 11 resultaten

Met een wolbroekje maak je een wasbare luier van het tweedelige systeem zoals een voorgevormde luier, prefold of vouwluier waterdicht. Voor gebruik dien je ze te lanoliseren. Je vindt ze hier van diverse merken in diverse kleuren.

 


Wolbroek voor over wasbare luiers

 Wil je liever geen PUL gebruiken of heb je een buikslaper of veelplasser? Dan biedt een wolbroek een uitkomst! Wol is puur natuur en bevat van zichzelf lanoline, door hem extra te lanoliseren vorm je een waterdichte hoes om je wasbare luiers. Wol ademt en is warme en vocht regulerend. 

Een wolbroek is verkrijgbaar in 2 varianten, een wolwikkel of een wolbroek. Een wolwikkel sluit zoals een standaard overbroekje dat doet. Een wolbroek is een optrek broek en heeft geen drukknopen of klittenband als sluiting.

Een wolbroek past goed over alle voorgevormde luiers, prefolds of vouwluiers. Een wolwikkel koop je op maat, ze vallen vrij breed en passen daarmee over de meeste wasbare luiers.

Merken

Bij Mooregreen.nl vindt je wolwikkels en wolbroeken van de volgende merken: Popolini en Hu-da.

Van Popolini hebben we wolwikkels of wolbroeken in ons assortiment. Wolwikkels vallen op maat, en ze sluiten met klittenband. Een wolbroek valt ook op maat en heeft geen sluiting maar is een zogeheten optrekbroekje. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Van Hu-da hebben we wolbroeken in ons assortiment. Wolbroeken vallen op maat en hebben geen sluiting maar is een zogeheten optrekbroekje. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren