De Thirsties all-in-one (AOI) wasbare luiers zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Binnen die varianten vind je diverse printjes welke leverbaar zijn in drukknopen of klittenband.


Thirsties all-in-one

De Thirsties all-in-one is een zeer kwalitatieve wasbare luier van hoogwaardige kwaliteit. Je doet een alles-in-een luier met hetzelfde gemak om als een wegwerp luier en daarmee zijn ze populair voor papa's, de oppas of de opvang. Maar ook voor in je gewone luier stash is het een hele mooie aanvulling. De Thirsties all-in-one luier is verkrijgbaar in diverse varianten.

Thirsties natural one-size all-in-one

De Thirsties natural one-size all-in-one is een wasbare AOI gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Hij bestaat uit 11 lagen absorberende stof en neemt tot 10 keer zijn eigen gewicht op. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties natural stay dry one-size all-in-one

De Thirsties natural stay dry one-size all-in-one is gemaakt grotendeels natuurlijke materialen, behalve 2 bovenlagen welke met de huid van je kindje in contact komen. Deze laag is gemaakt van fleece en geeft een droog gevoel door het stay dry laagje fleece. Hij bestaat uit 10 lagen absorberende stof. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties one-size all-in-one

De Thirsties one-size all-in-one is een AOI gemaakt van 4 lagen microfleece en microvezel. Door de fleece laag heeft je kindje een droog gevoel aan de billen. Hij past goed van 4 tot 18 kilo.

Thirsties newborn all-in-one

De Thirsties newborn all-in-one is een wasbare luier AOI gemaakt voor pasgeboren baby's. Hij bestaat uit 4 lagen microfleece en microvezel. Door de fleece laag heeft je kindje een droog gevoel aan de billen. Hij past goed van 2.5 tot 6 kilo.

Thirsties

Thirsties is een merk afkomstig uit Amerika welke zich focust op het maken van kwalitatieve en betaalbare herbruikbare luiers. Zij proberen dit met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk te doen. Alle producten van Thirsties worden gemaakt in Colorado USA, door vrouwen die voornamelijk vanuit huis werken.