Een all-in-one luier is de makkelijkste wasbare luier omdat hij uit 1 deel bestaat. Hiermee is hij ideaal voor papa’s, opa’s en oma’s of de opvang. Of gewoon omdat je van gemak houdt


All-in-one

De all-in-one wasbare luier is de makkelijkste van alle wasbare-luiersystemen. Hij bestaat uit 1 deel waardoor je hem met hetzelfde gemak aandoet als een wegwerpluier. De waterdichte buitenkant zit vastgenaaid aan de absorberende kern, vaak gecombineerd met vastgenaaide boosters.

Omdat de all-in-one luier zo gemakkelijk aan en uit te doen is, is hij zeer geliefd bij papa's, de oppas of de opvang. Het behoeft weinig uitleg en na gebruik kan hij in zijn geheel in de was. Een all-in-one luier is wel lekgevoeliger dan een tweedelig systeem, houd hier rekening mee.

Alle wasbare luiers op Mooregreen.nl hebben een absorptietest doorstaan, je kunt daarmee van elke luier en booster vinden hoeveel ze minimaal absorberen. Je vindt de absorptietabel op de informatie pagina.

Merken

Bij Mooregreen vind je all-in-one luiers van Blümchen en Thirsties.

De all-in-one van Blümchen is een goed betaalbare wasbare luier. Hij heeft 1 ingenaaide booster en sluit met drukknopen of klittenband.

Thirsties is een A-merk onder de wasbare luiers en valt daarmee in een hogere prijsklasse. Hij heeft diverse varianten: de newborn all-in-one, de natural one-size all-in-one, de natural stay dry one-size all-in-one en de gewone one-size variant. De varianten newborn en stay dry zijn verkrijgbaar in drukknopen. De natural en gewone variant in drukknopen en klittenband.