Toont alle 2 resultaten

Wanneer je hebt besloten om wasbare luiers te gaan gebruiken kom je in een soort doolhof van namen terecht, AIO, pocketluier, tweedelig, AI3, SIO? Wat is het allemaal?!? Wij bij Mooregreen kunnen ons voorstellen dat dit overweldigend kan zijn en daarom hebben wij diverse wasbare luiers huurpakketten en losse te huren luiers in ons assortiment.

In de wasbare luier huurpakketten zitten genoeg luiers om fulltime mee wasbaar te luieren, er vanuit gaan dat je elke 2 a 3 dagen wast. Met deze pakketten kun je goed voelen en testen welke luiers het beste bij jullie en jullie kindje past. Het zou namelijk best kunnen zijn dat de luier welke je in eerste instantie op het oog had, helemaal niet de luier is die bij je past. In de kant en klare pakketten vind je daarom een heel divers assortiment aan wasbare luiers, zo kun je goed uittesten welke het fijnste in gebruik zijn.

Daarnaast bieden wij een assortiment van losse wasbare luiers, soms wil je net die ene luier proberen maar niet gelijk aanschaffen omdat je niet weet of het iets voor je is. Daarom kun je ze bij ons per week huren!


Wasbare luiers huren

Wil je graag wasbare luiers gaan gebruiken voor je kindje maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je juist een specifieke luier proberen? Bij Mooregreen kun je herbruikbare luiers huren, zowel in pakket als losse luiers.

Wasbare luier pakketten huren

Speciaal voor de mensen die nog niet precies weten welke luier, welk systeem of welk merk ze het fijnste vinden zijn er complete huurpakketten. We hebben zowel newborn pakketten als one-size pakketten. De newborn luiers zijn tot ongeveer 9 kilo te gebruiken. Is je kindje rond de 9 kilo, kies dan voor het one-size huurpakket. In beide pakketten zitten voldoende luiers om fulltime wasbare luiers te gebruiken en te testen. De pakketten worden compleet geleverd, inclusief luieremmer, wasnetten en handleiding. Je huurt de luierpakketten open week, het newborn pakket kost €12,00 en het one-size pakket €11,00. Je betaald geen borg.

Losse wasbare luiers huren

Daarnaast kun je diverse losse luiers, overbroekjes of accessoires huren. Hierbij kun je denken aan een specifiek systeem, zoals een all-in-3 systeem van Culla di Teby, of toch een voorgevormde luier van Little Lamb zonder klittenband, een optrek broekje van Hu-da of liever een Thirsties duo maat 3. Je huurt per product, en kunt zo je eigen pakket samenstellen. Het huren van een los product kost €2,00 per week en je betaald geen borg.

 

Staat het gewenste product niet op voorraad? Neem dan even contact met ons op via info@mooregreen.nl. Dan kijken wij met je mee wanneer het product weer voorradig is.