Resultaat 1–30 van de 39 resultaten wordt getoond

Wasbaar nachtverband is een duurzaam alternatief  voor wegwerp nachtverband en gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden gemaakt van bamboe, katoen, hennep of een mix van deze stoffen. Om die reden heb je minder last van een broeierig gevoel, minder kans op schimmelinfecties en ervaren veel vrouwen minder menstruatie klachten. Je vindt ze van diverse merken, formaten, sluitingen en kleuren/prints. Aan de linkerkant van de pagina kun je de filter gebruiken om snel en eenvoudig te bepalen welk materiaal, sluiting of de aanwezigheid van PUL wenselijk is.

Op de informatie pagina vind je een absorptie tabel van alle soorten wasbaar nachtverband.

Voor de vrouw

Blauw

13.00

Voor de vrouw

Groen

13.00

Voor de vrouw

Blauw

11.00

Voor de vrouw

Paradise

10.90

Voor de vrouw

Roze

10.90

Voor de vrouw

Stippen rood

10.90
Uitverkocht

Wasbaar nachtverband

Wasbaar nachtverband is gemaakt natuurlijke materialen zoals hennep, bamboe of katoen of juist een mix van deze stoffen. Deze lagen stof maken een goed absorberende kern waardoor ze goed bruikbaar zijn op de zwaarste dagen en nachten van je menstruatie. Vele vrouwen ervaren ook minder menstruatie klachten zoals bloedverlies en buikkrampen bij het gebruik van wasbare verbanden.

Wasbaar nachtverband bespaart een hoop geld en afval doordat het herbruikbaar is. Je bent aanzienlijk minder verbanden nodig voor een langere periode omdat je het kunt wassen. Wanneer je je gehele periode wasbare verbanden wilt gebruiken ben je 6 tot 8 wasbare nachtverbanden nodig naast inlegkruisjes en maandverbanden. Je kunt het verband ook gebruiken als kraamverband.

Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken, waaronder Made by Lotte, ImseVimse, Ella's House, Bamboolik, Culla di Teby, Myllymuksut en Blümchen. Je kunt kiezen of je een PUL laag wil of liever een fleece laag. Gebruik de filter aan de linkerkant om snel te filteren op jouw wensen.