Resultaat 1–30 van de 58 resultaten wordt getoond

Wasbaar maandverband is een duurzaam en fijn alternatief voor wegwerp maandverband. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, katoen of hennep. Hierdoor broeit het niet, heb je minder kans op schimmelinfecties en krijgen veel vrouwen minder last van menstruatie klachten. Je kunt ze veilig gebruiken tijdens een zwangerschap omdat er geen schadelijke stoffen in aanwezig zijn. Bij ons vind je diverse merken, sluitingen, formaten en kleuren. Aan de linkerkant van de pagina kun je gebruik maken van de filter. Filter eenvoudig op materiaal, sluiting of het wel of niet aanwezig zijn van PUL.

Op de informatie pagina vind je een absorptie tabel van alle soorten wasbare maandverbanden.

Voor de vrouw

Paars

9.50

Voor de vrouw

Bloemenmix

7.45

Voor de vrouw

Mint/roze

7.45

Voor de vrouw

Paradise

9.45

Voor de vrouw

Sterren

7.45

Voor de vrouw

Wit

6.30

Voor de vrouw

Zwart

6.30

Voor de vrouw

Blauw

9.50

Voor de vrouw

Groen

9.50

Wasbaar maandverband

Wasbare maandverbanden zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, bamboe of een mix van deze materialen. Door deze lagen stof krijg je een goed absorberende kern wat goed bruikbaar is tijdens een menstruatie of bij incontinentie problemen. Wij krijgen veel feedback (en ook een persoonlijke ervaring) dat menstruatie klachten zoals buikpijn en bloedverlies drastisch verminderen, een fijn gevolg

Met wasbaar maandverband bespaar je afval en geld, doordat je het keer op keer kunt hergebruiken. Je bent minder maandverband nodig voor een langere periode, wanneer je minimaal 10 tot 12 maanverbanden hebt kun je je menstruatie doorkomen (icm inlegkruisjes en nachtverband) Ze zijn te gebruiken tijdens je menstruatie en ook voor het opvangen van urine. Ze zijn veilig in gebruik tijdens een zwangerschap.

Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken, waaronder Made by Lotte, ImseVimse, Ella's House, Bamboolik, Culla di Teby, Myllymuksut en Blümchen. Je kunt kiezen uit 3 types sluiting, drukknopen, klittenband of geen sluiting zoals een vouwverband. Ook kun je kiezen of je een PUL laag wil of liever een fleece laag. Gebruik de filter aan de linkerkant om snel te filteren op jouw wensen.