Toont alle 30 resultaten

Naast wasbare luiers kun je ook gebruik maken van wasbare billendoekjes, want wist je dat je daarmee tot wel €250 per kind per jaar kan besparen?


Wasbare billendoekjes

 

Jaarlijks gooien wij honderden doekjes weg, zonde van het geld en het milieu. Wasbare billendoekjes (welke ook prima dienst doen als toetendoekjes) is een doekje gemaakt van katoen, bamboe of hennep of een mix hiervan. Maak ze nat voor gebruik of bewaar ze al nat in een bakje. Na gebruik was je ze mee met je wasbare luiers. Je kunt ze bewaren in een speciaal bakje, in de wetbag of luieremmer.

Je kunt je doekjes droog bewaren en doekje per doekje nat pompen met wat water uit een zeeppompje gevuld met water. Of je maakt vooraf een stapel doekjes nat en bewaart dit in een bakje met een klein laagje water. Je kunt aan het water een beetje kokosolie of een etherische olie toevoegen, maar dit is niet per se nodig.

Merken

Bij Mooregreen vindt je de billendoekjes van: Little Lamb, Thirsties, Punkin butt, avo&cado, Billiesbox, Totsbots, Culla di Teby, Blümchen, Ella’s house en Imse Vimse.